Vælg en side

Trykløs

dæksel

Trykdæksel

Skueglas

Udluftnings-

ventiler

tank-fødder

Endebunde

& kegler

Køle-/

varmekapper

Reservedele

 

Pakninger

se alle

produkter

Om TEC Scandinavia ApS

TEC Scandinavia ApS har siden 1996 leveret tankudstyr til tankindustrien.

For at sikre vores kunder optimale leveringstider lagerfører vi et stort program af bl.a. tryk-/trykløse dæksler, pakninger samt skueglas til meget konkurrencedygtige priser.

Pga. vores store lager finder vi derfor også oftest et egnet alternativ, hvis det ønskede dæksel ikke er på vores lager.

Virksomheden har siden starten specialiseret sig i at levere rustfrie tryk-/trykløse tankdæksler, tank endebunde, keglebunde-/toppe og køle-/varmekapper med høj kapacitet. Kunderne er typisk tankproducenter eller slutkunder som opererer indenfor fødevare-, medicinal-, samt kemisk industri.

Sortimentet bliver kontinuerligt udvidet for at møde vore kunders ønsker og kvalitetskrav, og vi påtager os også gerne at levere produkter som ikke nødvendigvis er at finde i vores nuværende produktsortiment.

TEC Scandinavia ApS samarbejder med anerkendte tyske og italienske leverandører hvor kvalitet, pris og leveringssikkerheden er afgørende.

Vi er kendetegnet ved en høj grad af kundeservice, kvalitet og fleksibilitet og på dette grundlag har mange nuværende kunder været med os helt fra starten.

Kontakt Erik Henriksen eller Gitte Jensen for at høre, hvad vi kan gøre for dig.